TRANSPORT & ZEKERHEID

Is het wel veilig ?

ALLES IN VEILIGE CONTAINERS...

Machines verpakken en transporteren met alle juiste partners is een specialiteit apart, om snel en voordelig te kunnen transporteren met de juiste documenten is ervaring en kennis van alle termen van groot belang. Omdat wij een groot netwerk van dealers door Europa voorzien van machines kunnen wij bijna wekelijks machines gecombineerd verzenden waardoor wij veel kosten besparen om deze in containers te verzamelen en verzenden.

 

Printmachines4all is geboren en zal samen met haar ervaren mensen in China en in Europa een nieuw distributie netwerk opzetten waar wij voor U als zeefdrukkers en collega’s betaalbare machines gaan produceren.  

Welke zekerheid heb ik dat de machines goed werken ?

Al onze machines worden eerst door ons zorgvuldig uitgepakt en gecontroleerd op eventuele beschadigingen mochten deze ondanks de goede zorgen van onze fabrikanten toch ontstaan zijn.

Vervolgens worden machines aangesloten en wanneer nodig voorzien van de juiste aansluitingen waarna ze uitvoerig getest worden.

Eventuele kinderziektes en verbeterpunten worden door ons aangegeven natuurlijk en wanneer noodzakelijk verholpen.

 

Alleen op deze manier zijn wij van mening dat wij u kunnen garanderen dat u geen miskoop begaat bij ons en 100% tevreden zult zijn over het resultaat.

Ook voorzien wij in het installeren / trainen wanneer dit noodzakelijk is zodat u direct van start kunt gaan aangezien 1 dag niet geproduceerd 1 dag geen geld verdiend betekent.

2021 ...

Ook in 2021 zijn er weer meer machines te bekijken en heten wij u onder de strikte voorwaarden van het RIVM van harte welkom !

DE MOGELIJKHEDEN ZIJN EINDELOOS...

AARZEL NIET LANGER EN NEEM CONTACT MET ONS OP !