ONS VERHAAL

Hoe zijn we ooit begonnen ?

gestart in 80 jaren

Een textieldrukkerij met al meer dan 35 jaar ervaring.
Opgericht  in 1986 door onze vader onder de naam Sport & reclame zeefdruk. Maar nu versterkt met 2 zonen en 1 dochter die samen met een team van zeer ervaren medewerkers één van de meest moderne en toonaangevende textieldrukkerijen in Nederland hebben gemaakt. Maar zoals dat in veel bedrijven zal gaan stil staan is achteruit lopen, dus vanaf de tijd dat wij zijn begonnen is er in die 35 jaar heel veel veranderd. Inmiddels zien wij een verschuiving van de direct bedrukking d.m.v. carrousels naar  de transferdruk techniek die door o.a. de combinatie van digitaal printen gecombineerd met zeedruk een nieuwe revolutie teweeg heeft gebracht in de moderne textiel zeefdrukkerijen.  Juist deze laatste techniek heeft ons zover gebracht dat wij zelf naar nieuwe machines zijn gaan zoeken. Opnieuw investeren in nieuwe machines met digitale productie is leuk maar kost opnieuw weer heel veel geld. In Europa zijn er nog maar een paar fabrikanten die speciaal voor de zeefdruk machines fabriceren, echter kom je dan al wel snel in oost Europa omdat daar de lonen nog laag zijn. Om die reden zijn wij op zoek gegaan naar Fabrikanten in o.a. China. Bij veel van u zal de twijfel over de kwaliteit en betrouwbaarheid dan direct vraagtekens oproepen, zo ook bij ons. Misschien ook ingegeven door een vooroordeel dat producten uit China goedkoop zijn en slecht van kwaliteit. Altans als je het aan de distribiteurs van zeefdruk machines uit Europa vraagt dan zullen ze ons zeker niet adviseren om daar zelfstandig te gaan inkopen.

Maar zeefdrukkers zijn eigenwijs en zo hebben wij ook besloten om eens voor eigen rekening en risico het avontuur aan te gaan. De eerste machine was een halfautomaat als test en tot onze grote verbazing was de automaat binnen 2 weken na opdracht gereed voor transport en met nog eens 4 weken afgeleverd bij ons op het bedrijf. De kwaliteit was verbluffend goed en zeer degelijk gebouwd met moderne besturing en servo motoren die ook hier in Europa worden toegepast. Dit was voor ons het beging om samen met deze fabrikant voor Europa een Merk op te zetten die kwalitatief hoogwaardig is en bovendien in vergelijk met de Europeese machines ook nog een 50 tot soms wel 75& goedkoper is.

Printmachines4all is geboren en zal samen met haar ervaren mensen in China en in Europa een nieuw distributie netwerk opzetten waar wij voor U als zeefdrukkers en collega’s betaalbare machines gaan produceren.  

Wie zijn de mensen achter de schermen ?

WIJ STELLEN AAN U VOOR

Jochem van der Mijl

Jos van der Mijl

Jelle van der Mijl

2020 ...

Vanaf 2020 zijn er nog veel meer machines live te bekijken en verkrijgbaar, blijf ons volgen en wees de eerste om van 2020 een productief jaar te maken !

DE MOGELIJKHEDEN ZIJN EINDELOOS...

AARZEL NIET LANGER EN NEEM CONTACT MET ONS OP !